WHV sluit het seizoen af met een gelijkspel

Ramon van der Venne (penalty)
25'

Mannen, 1, 5e klasse G

27 mei 2018 14:30

WHV ging de laatste wedstrijd van het seizoen met een partybus naar Gassel en hoopte daar het seizoen af te sluiten met een overwinning. Na 61 minuten te hebben gespeeld werd de wedstrijd bij een 1-1 stand gestaakt vanwege onweer.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de bezoekers op voorsprong. Een hoekschop van Ramon Kezer werd hard raak gekopt door Roy van der Wielen 0-1. De thuisploeg probeerde hier met lange ballen naar de voorwaartsen iets tegen over te zetten, maar dat lukte nauwelijks. Uiteindelijk kwammen de oranje-witten dan toch op gelijke hoogte via een strafschop van Ramon van der Venne 1-1. Jammer dat Yorick van de Rakt vervolgens geel kreeg voor commentaar op de arbiter en hij daardoor volgend seizoen de eerste bekerwedstrijd vanwege een schorsing zal moeten missen.

Na rust ging het noodweer opspelen en na enkele donders en bliksemslagen besloot de scheidsrechter om het spel in de 61e minuut te staken om vervolgens niet meer te beginnen. Het restant van de wedstrijd werd afgelopen dinsdag gespeeld. In de 65e minuut werd Gassel het eerst gevaarlijk. Uit een counter raakte de spits snoeihard de deklat. WHV kwam kort hierna ook in kansrijke positie, maar Teun van Mil raakte de paal. Ook deze avond speelde het noodweer weer parten en werd de wedstrijd tussentijds gestaakt. Na een kwartier werd de wedstrijd weer hervat en gebeurde er aan beide zijden weinig meer. De scheidsrechter was vond het nog steeds aanwezig onweer toch te riskant en eindigde de wedstrijd 8 minuten voor tijd. Eindstand 1-1.

WHV heeft het seizoen afgesloten met een 7e plaats en neemt tevens afscheid van hoofdtrainer Leon van Wanrooy en assistent Bas de Wit. WHV wil beiden hartelijk danken voor hun betrokkenheid en inzet de afgelopen jaren en wenst Leon veel succes bij zijn nieuwe clus Essche Boys.