1 mei 2016 12:00

Accommodatie

Onbekend

Davy van de Ven – Floris Bosch, Cor Lunenburg, Harm Roefs, Bart Langenhuizen – Bram van Mil, Rick Dekkers, Ferens Bongers (Nygel Bosch/69), Royd van Menzel – Steven Lunenburg (Jeffrey Huyden/46), Ramon Kézér

WHV 2 heeft in de op één na laatste wedstrijd van het seizoen HVCH 6 met 5-1 verslagen. Na een open wedstrijd met veel kansen aan beide kanten, boekten we onze ruimste overwinning tot nu toe.

De razendsnelle Steven, die de dag ervoor nog met drie doelpunten WHV B1 de weg wees naar het kampioenschap, werd in de tweede minuut diep gestuurd vanaf het middenveld, en na een kluts kwam de bal schuin voor het doel terecht bij Royd, die direct raak schoot: 1-0. Een goede aanval vanaf links van HVCH 6 leverde vlak daarna de gelijkmaker op: 1-1. Na goed doorgaan van middenvelder Ferens kon Ramon ongeveer tien minuten voor rust de 2-1 binnenschieten.

In de tweede helft kopte aanvoerder Bart al snel raak uit goede voorzet van Rick van de rechterkant. HVCH kreeg genoeg kansen om wat aan de score te doen, maar de doelpunten vielen aan de andere kant. Cor stuurde van achteruit Ramon weg en die maakte na een fout van de verdediger van HVCH 6 de 4-1. Ongeveer een kwartier voor tijd gaf Nygel, na hard werk van Bram, een beslissende voorzet op Ramon, die de 5-1 maakte. Een aantal mooie reddingen van Davy zorgde ervoor dat we het bij één tegendoelpunt hielden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!