Scheidsrechter

E. Camdzic

Accommodatie

Onbekend

In het verre Vlierden heeft WHV niet voor een verrassing kunnen zorgen. Tegen Titelkandidaat SPV werd hard gewerkt maar een slecht kwartier voor rust koste WHV de wedstrijd.

In het eerste half uur kon WHV nog goed meekomen met SPV. Op de counter was WHV best gevaarlijk maar Yorick vd Rakt en Thijs Lunenburg troffen geen doel. In de 28e minuut was het echter SPV wat de score opende. Willem Swinkels was de verdediging van WHV te snel af en liet keeper Martijn Roefs kansloos 1 – 0. WHV was even de regie kwijt en SPV profiteerde optimaal. In de 31e minuut was er een overtreding in de 16 bij WHV en de scheids kon niets anders doen dan een penalty geven. Leon Swinkels wist wel raad met deze kans 2 – 0 voor SPV. WHV probeerde het wel maar in de 33e minuut was het Bram Rijnders die de wedstrijd op slot gooide 3 -0 voor SPV. 3 minuten later was het echter WHV wat iets terug deed. Yorick vd Rakt scoorde op aangeven van Roel Lunenburg de 3 – 1 en er was weer hoop voor WHV. Deze was echter van korte duur want in de 45e minuut was het Luuk van Breek die een goede aanval van SPV afrond 4 – 1.

De wedstrijd was gespeeld en in de 2 helft gebeurde er nog weinig. SPV geloofde het wel en WHV probeerde het wel maar het geluk bij het afmaken was er niet vandaag. Roel Lunenburg was er nog het dichtst bij maar helaas schoot hij langs. Ondanks de nederlaag waren er ook nog positieve berichten bij WHV want vandaag maakt de A junioren Lars de Mol en Daan van Bladel hun debuut bij WHV en ze deden het heel netjes. Een goede toekomst voor WHV ligt in het verschiet.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!