Tim van Alphen
83'

5e klasse E

4 november 2018 14:30

WHV heeft helaas de overwinning van vorige week geen goed vervolg kunnen geven. In en tegen Boerdonk werd met 4 – 1 verloren.

De wedstrijd begon met 2 ploegen die probeerde het met aanvallend voetbal elkaar lastig te maken. Hierbij was het vooral Boerdonk dat het gevaarlijkst was dmv een tweetal lange snelle spitsen die door hun snelheid het de verdediging van WHV moeilijk maakte. WHV was in het begin gelijkwaardig aan Boerdonk en vooral over links kwam WHV er een paar keer goed doorheen zonder echter tot score te komen. Boerdonk deed dat wil in de 23e minuut middels een haarscherpe counter. Roy Neuteboom maakte de 1 – 0. WHV werd hierdoor wat onzeker en Boerdonk zette druk en in de 34e minuut was het Daan Dortmans die de 2 – 0 voor Boerdonk. WHV rechte de rug en het was Yorrick vd Rakt die in de 36e minuut de aansluitingstreffer maakte 2 – 1. Hierna ging het spel op en neer en weer was het Boedonk dat in de 42e minuut scoorde 3 -1 door Daan Dortmans.

Na rust werden er wat wissels doorgevoerd bij WHV en het stond wat beter en WHV probeerde het spel te maken. Yorrick vd Rakt was dicht bij de aansluitingstreffer maar hij speelde de bal net te ver voor zich uit waardoor de keeper kon redden. Ook Thijs en Roel Lunenburg kregen nog enkele kleine kansen maar tot de 3 – 2 kwam het net. Boerdonk loerde op de counter en in de 83e minuut werd het 4 -1 door een slimme vrije trap van Tim van Alphen. Een uitslag die iets te hoog uitviel voor WHV want ook Teun van Mil kon helaas niet meer scoren. De vrije trap ging via een verdediger net naast het doel.

Over 2 weken speelt WHV thuis tegen VCO en het is te hopen dat we dan iets meer geluk hebben bij het afwerken op goal.