14 oktober 2018 14:30

Scheidsrechter

H.P.J. Vissers

Het zit WHV de laatste weken niet mee. Vandaag ontbraak de gehele voorhoede door blessures en hierdoor ging WHV van start in een 4 -4-2 opstelling tegen een goed voetballend Fc de Rakt.

In het begin kon WHV nog aardig meekomen en had men enkele kleine kansen maar het waren toch de gastheren van Fc de Rakt die de score opende. In de 12e minuut was het een vrije trap die de 1 – 0 achterstand op het bord bracht. WHV was hierdoor geschokt en 6 minuten later was het al 2 – 0 toen een aanval over rechts werd afgerond met een rake kopbal. 2 – 0 voor Fc de Rakt. Na dit doelpunt moest de aangewezen scheidsrechter met een blessure van het veld. Hij kon de wedstrijd niet afmaken. Gelukkig was er een KNVB scheidsrechter aanwezig die de wedstrijd kon hervatten. Deze pauze had WHV goed gedaan want in de 22e minuut was het Teun van Mil die de 2 – 1 maakte voor WHV. Helaas moest kort daarna Jurien vd Rakt ook geblesseerd het veld verlaten. Wederom een aderlating voor WHV die werd gevolgd door de 3 – 1 van Fc de Rakt. WHV probeerde het nog wel voor rust maar was onmachtig om het Fc de Rakt moeilijk te maken.

De 2e helft was van beide ploegen matig tot slecht met weinig goed voetbal. WHV probeerde het wel met veel inzet,maar dat mocht niet baten. Het enigste hoogtepunt in de 2e helft was een penalty van Fc de Rakt in de 80e minuut welke werd benut. 4 – 1 voor Fc de Rakt. Een verdiende overwinning voor Fc de Rakt die hierdoor bovenin mee blijven draaien.

WHV staat in de onderste regionen en het is te hopen dat de komende weken de geblesseerde spelers weer terugkeren zodat er weer punten gepakt kunnen worden. Het hele jonge team van WHV streed met volle overgave maar kwam kracht tekort om het Fc de Rakt moeilijk te maken.