10 oktober 2015 14:30

Accommodatie

Onbekend

Wedstrijdverslag WHV B1 – UDI ‘19/ Beter Bed B4

WHV begint slap aan de eerste helft, dit resulteert in een snelle achterstand. Na 3 minuten scoort UDI’19 en staat WHV op een 0-1 achterstand.

WHV  schrikt na deze vroege tegengoal gelukkig wakker en hervind zijn spel, het spel gaat gelijk op en aan beide kanten worden goede kansen gecreëerd die helaas niet omgezet worden in doelpunten.

Dit veranderd in de 21e minuut, na een goede combinatie tussen Marlijn Bongers en Max van der Wielen wordt Lucas Dobbelsteen diep gestuurd en deze maakt zijn eerdere fout goed door de bal prachtig rechts onder in de hoek te plaatsen.

Je zou denken dat WHV zich na dit doelpunt herpakt maar WHV staat achterin niet goed opgesteld en na slechts 1 minuut aan gelijke stand weet UDI’19  gelijk te maken dankzij het slecht opletten van de achterhoede van WHV.

WHV oefent weer druk uit op zijn tegenstander en nadat Lucas in de 27e minuut bijna weer doorbreekt word hij neergehaald door zijn directe tegenstander, de directe tegenstander van Lucas wordt met een gele kaart van het veld gestuurd en Roel Vermeltfoort gaat achter de bal staan die op de hoek van het strafschopgebied ligt, hij legt de bal geweldig bij de eerste paal en Max van der Wielen komt voor zijn man en de tikt de bal direct uit de lucht langs de keeper, deze keer blijft de gelijke stand langer staan, Er wordt gerust bij een stand van 2-2.

Na de rust krijgt WHV meer ruimte en ze maken hier gebruik van door aanvallender te gaan spelen, WHV is de betere partij en krijgt veel kansen maar toch weten ze het doel niet te vinden. Marlijn Bongers komt nog een keer goed door maar weet helaas niet te scoren ook Lenny van den Braak krijgt een goede kans maar schiet deze bal op de lat waarna de keeper hem alsnog oppakt, de Spits van UDI’19 wordt voor de zoveelste keer diep gestuurd en helaas kan Max van der Wielen de bal net niet wegkoppen waardoor de spits van UDI’19 doorkomt en de bal over Vince Somers heen schept, Vince speelde heel de wedstrijd goed en heeft er de hele wedstrijd voor gezorgd dat WHV in de wedstrijd maar helaas kon hij niet meer bij deze bal en daardoor komt WHV op een 2-3 achterstand.

UDI’19 dat al heel de wedstrijd commentaar heeft op de scheids ontvangt een rode kaart voor het teveel zeuren en daarom speelt WHV nu met 11 tegen 10, WHV oefent meer pressie uit en om een tegengoal te voorkomen laat UDI’19 zich meer terugzakken, WHV brengt Steven Lunenburg in, een snelle en tweebenige spits die voor veel gevaar kan zorgen, Steven komt er nog een paar keer goed door maar helaas valt er geen goal voor WHV.

WHV krijgt de laatste paar minuten nog een paar corners en vrije trappen maar ze weten het net niet te vinden, zelfs de keeper vince komt mee naar voren maar het mag niet baten, De scheids (Per van Niftrik) fluit af en WHV verliest met 2-3 en komt daarmee op de 7e plek in de competitie te staan.