5e klasse E

30 september 2018 14:30

Scheidsrechter

H.C.G. Bukkems

WHV heeft in de eerste thuiswedstrijd een kansloze nederlaag geleden tegen VOW uit Zijtaart. Vanaf het begin was duidelijk dat VOW de bovenliggende partij was en liet dat ook duidelijk merken ook. WHV was op alle vlakken 3 maten te klein.

Het was na 15 minuten al 0–3 voor de bezoekers en gelukkig voor de ploeg van Martin Kaus drukte VOW niet echt door. Voor de rust viel er nog 1 goal en ook dit doelpunt in de 32e minuut was voor de Zijtaarders. Ruststand 0 – 4.

Wie had gedacht dat WHV na rust feller uit de kleedkamer kwam kwam bedrogen uit. Ook in het 1e kwartier na rust vielen de goals als rijpe appels. Na 65 minuten was het 0–8 en de supporters van WHV vreesden al voor een nog grotere uitslag. Gelukkig voor WHV ging de rem eraf bij de ploeg van Jordy van Boxtel en kon de thuisploeg nog enkele kleine kansen creëeren om uiteindelijk de eer te redden. Uit een corner van Teun van Mil viel in de 89e minuut de 1–8 en het was Ivar Roefs die hem maakte. Een wedstrijd voor WHV om snel te vergeten.