5e klasse E

19 mei 2019 14:30

Scheidsrechter

J. Amukwaman

In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft WHV het helaas net af moeten leggen tegen Odiliapeel.

In de eerste helft had WHV in het begin nog enkele goede kansen maar het vizier van Yorick vd Rakt, Thijs Lunenburg en Ramon Kezer stond helaas niet op scherp waardoor het 0 – 0 bleef. Gedurende de 1e helft kwam Odiliapeel beter in het spel en drukte WHV in de verdediging waardoor WHV aangewezen was op de counter en dat lukte een paar keer goed zonder daarbij de score te openen. Ondertussen had Odiliapeel ook al tweemaal de lat geraakt. Net toen iedereen dacht dat de rust werd bereikt met 0 – 0 was het toch Odiliapeel wat de score opende. In de 42e minuut was het Nick Waals die de 1 – 0 scoorde voor Odiliapeel.

Na rust was het Odiliapeel wat het heft in handen nam en WHV kwam er nog moeizaam uit. Gelukkig voor WHV stond het vizier van Odiliapeel niet op scherp waardoor het steeds 1 – 0 bleef. WHV was nog het dichtstbij de gelijkmaker toen Thijs Lunenburg van afstand goed inschoot, maar de inzet werd keurig gered door de keeper van Odiliapeel Luuk Claassen. Achterin gaf WHV weinig weg waardoor het tot het einde in de wedstrijd bleef. Gino Bosch was nog eenmaal dichtbij de gelijkmaker, maar helaas voor WHV bleef het 1 – 0 voor Odiliapeel. Een redelijke wedstrijd met een heel jong WHV wat gezien de inzet een puntje had verdient. Helaas zat er dit vandaag net niet in.