5e klasse E

14 april 2019 14:30

Scheidsrechter

J. Adu Boahen

Eerder dit seizoen wist Keldonk thuis nog met 3-1 te winnen van WHV, maar vandaag namen de Loosbroekenaren revanche en verloren de bezoekers voor de 4e maal op rij.

WHVheeft in een spannende wedstrijd moeizaam gewonnen van middenmoter Keldonk. In de 1e helft was het WHV wat de bovenliggende partij was in een verder goede 1e helft van beide zijden. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen goede kansen maar het was uiteindelijk WHV wat de scoorde opende. In de 36e minuut was het Yorick van de Rakt die op rechts goed door ging en een loepzuivere voorzet op Thijs Lunenburg gaf, die bedacht zich geen moment en schoot de bal van buiten de 16 keurig in het doel 1 – 0. Met deze stand werd de rust bereikt.

Na rust was het Keldonk wat fysiek WHV onder druk zette waardoor de geel-zwarten weinig meer aan voetballen toe kwam. Een enkele counter voor WHV leverde nog wel de grootste kans op maar de bal spatte op de lat weer het veld in. Keldonk probeerde het nog wel maar gelukkig stond de verdediging en de goed keepende Somers zijn mannetje en werd de 1 – 0 overwinning over de streep getrokken. Hard werken levert dus wel degelijk punten op. Collectief was het een goede team prestatie wat hoop geeft voor de laatste wedstrijden, te beginnen as zaterdag om 18.00 uur uit bij VCO in Zeeland (Oventje).