5e klasse E

7 oktober 2018 14:30

Scheidsrechter

F.C.M. Vissers

WHV heeft ook de 2e thuiswedstrijd verloren. Ditmaal was Odiliapeel na een knotsgekke wedstrijd de winnaar 4-6.

In de eerste helft was het na 10 minuten Odiliapeel die de score opende. Luuk van de Pol liep weg van Tim Buunen en kopte bij de tweede paal in de korte hoek binnen 0-1.  WHV knokte zich terug in de wedstrijd en in de 27e minuut was het Thijs Lunenburg die goed profiteerde van de twijfelende doelman Luuk Claassen en binnen kopte 1–1, assist Ramon Kèzér. Daarna ging het spel leuk op en neer met de beste kansen voor WHV maar deze werden helaas gemist. In de 36e minuut bracht een wilde trap van 40 meter van Roy van Lankveld de bezoekers op voorsprong, waarbij doelman Vince Somers niet vrij uit ging 1-2. Net toen iedereen al aan de thee begon te denken scoorde Odiliapeel de 1–3.

WHV was geschokt en men probeerde na rust weer terug te komen in de wedstrijd, maar net als vorige week stond het vizier niet op scherp, want in de 46e minuut verspeelde Roy van der Wielen de bal en profiteerde Nick Waals van dit buitenkansje 1-4 en in de 53 e minuut werd het zelfs 1–5 door Luuk van de Pol. De ploeg van Maarten van Stiphout geloofde het wel en verslapte waardoor de Loosbroekenaren de kans kregen om terug te komen in de wedstrijd. In de 62e minuut was het Niels van de Wielen die op aangeven van invaller Stef van der Velden de 2–5 scoorde. Ramon Kèzér scoorde in de 67e minuut met een hard schot de 3–5 en WHV rook zijn kans. In de 80e minuut werd het echt spannend toen Ramon Kèzér wederom met een knap schot de aansluitingstreffer maakte 4–5. WHV probeerde van alles en men was er enkele malen dichtbij, zo ging een poging van Thomas Bosch rakelings langs het doel. In de 87e minuut werd de wedstrijd dan toch beslist toen een strakke voorzet ongelukkig door Martijn Driessen in eigen goal werd verwerkt. Helaas wederom een nederlaag van WHV door diverse persoonlijke fouten bij WHV. Het laatste half uur liet de thuisploeg zien dat het echt wel kan voetballen, maar een wedstrijd duurt echter 90 minuten en daar moet WHV aan werken. Te beginnen bij de volgende wedstrijd volgende week zondag uit bij Fc de Rakt.