5e klasse E

9 december 2018 14:00

Scheidsrechter

S.A.L. Ottens

Tegen oude bekende RKVV Keldonk kwam WHV verdiend op voorsprong maar verloor uiteindelijk met 3-1 door een beter Keldonk in de 2e helft.

WHV begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam na een rush van Niels van der Wielen op voorsprong. De voorzet werd door Yorick van de Rakt binnen getikt op korte afstand van doelman Leon van den Acker. Niet veel later kwamen de bezoekers goed weg toen Gino Bosch de indraaiende corner van Luuk Cremers van de doellijn haalde. Uiteindelijk kwam de thuisploeg dan toch op gelijke hoogte door een afstandschot van Rick van Nuland. Hierna raakte Tom van den Broek nog de lat en zo gingen de ploegen met een gelijke stand aan de thee.

In de tweede helft zette de thuisploeg aan en raakte Rick van Nuland de paal. In de 70e minuut was het dan toch raak. Een voorzet van Jan van den Acker werd door doelman Vince Somers verkeerd ingeschat waardoor Luuk Cremers eenvoudig kon binnen koppen. Tien minuten voor tijd maakte Verdi Rijthoven de 3 – 1 en was de wedstrijd beslist.

WHV hervat de competitie op 20 januari tegen Nederwetten.