Scheidsrechter

J. Adu Boahen

Accommodatie

Onbekend

17 maart 2019 – WHV heeft op bezoek bij HSE een gemakkelijke overwinning geboekt. WHV was veel sterker en won uiteindelijk met 0-7.

WHV begon de eerste tien minuten sterk en probeerde HSE vroeg onder druk te zetten. Daarna kwam HSE beter in het spel, maar uit een counter kwam WHV na een kwartier op voorsprong. Ramon Kézér stuurde Thijs Lunenburg op links weg, die na een lange rush de bal knap met links hard hoog in het doel schoot. HSE had zijn beste fase na dit doelpunt, maar trof eenmaal de paal vanuit een vrije trap en zag vervolgens keeper Vince Somers schitterend redden op een schot van dichtbij. Na een half uur scoorde Thijs Lunenburg de 0-2 na een pass van Yorick van de Rakt, door van afstand de keeper van HSE te verrassen. Vlak voor rust besliste Roy van de Wielen de wedstrijd door een corner van Ramon Kézér ineens van kortbij binnen te schieten.

Ook na rust was WHV veel sterker en kreeg het meer dan genoeg kansen om goals te maken. Thijs Lunenburg maakte net na rust zijn derde van de middag na een assist van Yorick van de Rakt. Het hoogtepunt van de middag werd verzorgd door rechtsback Niels van de Wielen, die uit een corner de bal kreeg van Thijs Lunenburg en met een hakje zorgde voor de 0-5. In de laatste tien minuten maakte HSE nog een eigen doelpunt na een goede actie van Roel Lunenburg. Even later maakte Roel Lunenburg uit een mooie pass van Tim Buunen de laatste van de middag: 0-7.

Met deze overwinning blijft WHV op de negende plaats in de competitie. Aanstaande zondag speelt WHV thuis tegen concurrent Nederwetten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!