21 oktober 2018 14:30

Scheidsrechter

J.M. van der Putten

Na 3 nederlagen op rij pakte whv in de slotfase een punt in Eindhoven en hoopt hiermee weer een goede reeks neer te kunnen zetten.

De ploeg van Martin Kaus begon de wedstrijd goed en kreeg via Roel Lunenburg en Ramon Kezer 2 goede kansen om de score te openen. Zoals het in het voetbal vaak gaat, valt de goal aan de andere kant als je zelf de kansen niet benut. De manier waarop was echter schrijnend, een verre inworp werd bij de 1e paal ingekopt door de 2 meter lange spits Michael van Hout. Vlak daarvoor moest aanvoerder Roy van der Wielen het veld met een liesblessure verlaten, zijn vervanger was Ivar Roefs.

In de 2e helft ging het spel gelijk op en kwam RKVV Tongelre toch wel verrassend op 2-0. Een verre trap werd door Gerard van de Ven op waarde geschat en hij passeerde doelman Vince Somers. WHV ging hierna voor de aansluitingstreffer en bracht Steven Lunenburg in de plaats van Stef van der Velden. De invaller stond aan de basis van de 1-2. Zijn schot belandde via de binnenkant paal voor de voeten van Martijn Driessen die eenvoudig binnen tikte. Een minuut later konden de meegereisde supporters nogmaals juichen toen Teun van Mil op aangeven van Tim Buunen op prachtige wijze de 2-2 in de kruising schoot. In de slotfase trok whv nog bijna de winst over de streep, maar een hoekschop die door Niels van der Wielen werd binnengekopt keurde de scheidsrechter af wegens een duwfout tegen de doelman.

Aankomende zondag spelen wij weer een thuiswedstrijd tegen het bezoekende HSE.