5e klasse E

10 februari 2019 14:30

Scheidsrechter

J. Adu Boahen

WHV heeft thuis tegen HVV kansloos verloren. In de eerste helft kon WHV het tot de 13e minuut volhouden en ook goed meekomen met HVV maar toen was het gedaan. In de 13e minuut werd het 0 – 1 voor HVV. WHV leek onder de indruk en HVV rook zijn kans. In een tijdsbestek van 8 minuten wist HVV 4x de goal van WHV te vinden. WHV werd van het kastje naar de muur gestuurd en HVV liet zien dat het kampioenskandidaat is. Net voor rust wist HVV nogmaals te scoren en WHV moest dus met 0 – 6 de rust in.

Na rust toonde WHV veerkracht en liet zien dat het wel degelijk kon voetballen. Natuurlijk liet HVV dit ook toe maar gedurende de 2e helft kreeg WHV diverse goede kansen om te scoren, echter daar dacht de keeper van HVV anders over. Hij wist de ene na de andere goede kans uit het doel te houden. HVV wist in de 2e helft nog 1x te scoren zodat het uiteindelijk 0 – 7 werd voor HVV. Een ietwat geflateerde zege voor een zeer goed voetballend HVV. WHV liet echter zien in de 2e helft dat het wel degelijk kan voetballen en dat de jeugd langzaam maar zeker zijn zijn plekje vind in het team van Martin Kaus.