5e klasse E

31 maart 2019 14:00

Scheidsrechter

A. van Uden

In een leuke wedstrijd heeft WHV helaas de goede resultaten van de afgelopen weken geen vervolg kunnen geven. SPV uit Vlierden was vandaag net te sterk voor de thuisploeg. De gasten uit Vlierden wonnen moeizaam met 1 – 3. WHV speelde een uur met een man minder na een rode kaart voor keeper Vince Somers na een handsbal buiten de 16. Ondanks dat was het vertoonde spel van WHV goed en liet het zien dat het wel degelijk kan voetballen. In het eerste half uur ging het op en neer en eerst was het SPV wat de score opende 0 – 1. Een vrije trap van 40 meter werd verkeerd ingeschat door goalie Somers die iets later dus ook een rode kaart zag. WHV toonde veerkracht en het was Yorick van de Rakt die in de 31e minuut op aangeven van Thijs Lunenburg de 1 – 1 scoorde. WHV loerde op de counter maar liep in de val bij SPV. In de 36e minuut was het SPV weer die op voorsprong kwam na een eigen goal van Roy van de Wielen 1 – 2. Na rust probeerde WHV het en kreeg de beste kansen maar helaas voor WHV zat het verdiende punt er niet in vandaag. Het vertoonde spel was echter goed, maar helaas was het SPV die de wedstrijd op slot gooide in de 87e minuut door de 1 – 3 te scoren. Een punt was verdient geweest. Volgende week uit bij SPV (weer), proberen we revanche te nemen.