Ivo Kanters (schot)
Assist: Gino Bosch

B-junioren zaterdag, B1, 3e klasse 103

7 november 2015 16:45

Op zaterdag 7 november was de wedstrijd WHV b1 tegen Berghemsport b2. De wedstrijd begon pas laat want om kwart voor 5 klonk het startsein van de scheidsrechter dat de wedstrijd mocht beginnen. In de beginfase van de wedstrijd pakte berghemsport al de voorsprong. Dit doelpunt werd gemaakt vanuit een corner. De jongens van WHV bleven maar vechten voor de gelijkmaker. De kansen bleven maar komen. De gelijkmaker werd pas in de slotfase van de 1st gemaakt door Steven Lunenburg die de keeper van berghemsport mooi passeerde en de bal het doel in schoot. De stand in de rust was toen 1-1. De jongens van WHV kwamen na de rust vol motivatie het veld op lopen. Vanaf het begin van de 2e helft bleven ze ervoor vechten. De kansen bleven komen. Halverwege de 2e helft zwikte de doelpunten machine Steven Lunenburg zijn enkel om en voor hem was het einde wedstrijd. Een paar minuten daarna kreeg Ivo Kanters de bal heerlijk in zijn voeten gespeeld. Hij maakte een actie en schoot de bal in het doel. Deze actie werd hem ook fataal want hij moest ook geblesseerd het veld verlaten nadat hij gescoord had. De stand was toen 1-2. In de slotfase werd het nog heel spannend door 2 momenten. Een moment was dat Lenny van den Braak de bal vanaf een grote afstand de bal bijna over de keeper in het doel schoot. Het andere moment was een hele grote kans voor berghemsport waar de verdediging kortemette mee maakte en de bal van de lijn hield.