4 - 0

HVCH B4

B-junioren zaterdag, B1, 3e klasse 103

14 november 2015 14:30

Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd en het was niet heel vermakelijk om te zien. Toen we 10 minuten gespeeld hadden werd WHV gevaarlijker door middel van een aantal corners waar onder andere Max van der Wielen een goede kopkans uit kreeg die rakelings langs het doel verdween. Eventjes hierna viel spits Lenny van de Braak uit omdat hij hard knie tegen knie kwam met Max van der Wielen. WHV bleef aandringen en was echt op zoek naar die 1-0. Die bleef nog even uit. HVCH herpakte zichzelf beetje bij beetje en begon ook wat dreigender te worden. Toen schoof laatste man Roel Vermeltfoort mee in en gaf een prachtig boogballetje op Max van der Wielen die hem met zijn linkerbeen behendig in de lange hoek wist te schuiven. 1-0 voor WHV na een klein half uur spelen. Dit was tevens ook de ruststand. Na rust begon HVCH dreigend te worden en kregen ze levensgrote kansen op de 1-1 maar Vince Somers was weer even de held van WHV B1 en wist bal na bal te pakken. Zelfs al schoten ze van 2 meter afstand. In de 64e minuut kwam Max van der Wielen mooi door en wist alweer te scoren. Alweer met links. 2-0 met nog een ruim kwartier te spelen. Dit kon niet meer mis gaan, en dat ging het ook niet. De score werd zelfs nog verder uitgebreid. Na een schitterende aanval wist Bas Kanters de doelman weer te passeren. De score was 3-0 na een pracht van een aanval. HVCH had geen hoop meer en WHV wist nog één gaatje in hun defensie te vinden. Het was opnieuw Bas Kanters die de bal erin schoot en hiermee de einduitslag op een 4-0 overwinning wist te bepalen. Door deze overwinning op HVCH klimt WHV B1 1 plaatsje op de ranglijst en staat nu op een keurige derde plek. Op naar Prinses Irene!