...
71'

B-junioren zaterdag, B1, 3e klasse 103

21 november 2015 14:30

Afgelopen zaterdag 21 november,  zijn we afgereisd naar Nistelrode om een wedstrijd te spelen tegen Prinses Irene B2. Uit respect voor de aanslag in Parijs hielden we een minuut stilte voordat we begonnen met de wedstrijd. Het startsignaal klonk en de beide teams begonnen te spelen. De bal ging over en weer en WHV pakte regelmatig  een kansje maar dat resulteerde in geen doelpunten. Na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben kwam Prinses Irene aan de bal en dat resulteerde in een doelpunt. WHV stond nu met 1-0 achter en zo gingen we de rust in. 2e helft. Omdat we veel geblesseerde spelers hebben, zijn er ook twee spelers van de C1 opgesteld. We trapten af en we hebben overwegend balbezit. Maar we maakten de kansen die we kregen niet af. Teun had in de tweede helft nog een mooie kans maar jammer dat die er niet in ging. De tegenpartij maakte hier telkens slim gebruik van en zo vielen er in de tweede helft nog drie doelpunten tegen. Dit stemde het team niet vrolijk maar ondanks dat we aan de verliezende hand waren gaven we niet op. We hebben de wedstrijd sportief uitgespeeld.