Assist: Teun Sigmans

B-junioren zaterdag, B1, 3e klasse 103

28 november 2015 14:30

Verdiende overwinning van WHV B1

Om half 3 klonk het startsein van de wedstrijd tussen WHV B1 en Avesteyn B2 op het sportpark van WHV. WHV dacht net als de vorige wedstrijd dat dit een eitje zou worden maar uit de eerste helft bleek dat we er toch nog tegen aan moesten. De eerste helft verliep moeizaam en Avesteyn en WHV gingen gelijk op. Er waren wel kansen alleen beide kanten wisten deze kansen niet te benutten. Aan het begin van de 2e helft gingen we er wel voor en we gingen voor de 3 punten en dat werkte want in minuut 46 kreeg Gino Bosch de bal ingespeeld en hij maakte een solo helemaal tot het doel en kon hem zo intikken. En kort daarna, in de 48 minuut kreeg steven Lunenburg de bal ingespeeld en ook hij wist het doel te vinden. Verder in de werdstrijd had WHV nog veel kansen maar die werden niet benut. Avesteyn had nog wel een grote kans door een inspeel fout achterin maar die bal belande op de paal en zo wisten we net te ontkomen aan de 2-1. Verder was er niet veel meer gebeurt in de 2e helft en bleef de stand tussen WHV B1 – Avesteyn 2-0 en dat was een terechte overwinning.