60'
...
75'

13 november 2018 20:00

Afgelopen speelronde was het vaandelteam vrij en daarom werd er op dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen 4e klasser sv Milsbeek die uiteindelijk na een doelpuntenfestijn eindigde in 6-4.

Vanaf het begin van de wedstrijd liet WHV zien dat het veel arbeid wilde leveren gecombineerd met goed voetbal. In de beginfase leverde dit echter nog niet kansen op en kwam de ploeg van Jan Smittenberg verrassend op voorsprong. Balverlies op het middenveld werd afgestraft door spits Ali Gencalioglu. Nog geen minuut later werd de stand alweer gelijk getrokken toen Yorick van de Rakt, op aangeven van Teun van Mil, er op links vandoor ging en in de verre hoek raak schoot 1-1. Niet veel later kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong toen Thijs Lunenburg uit een rebound de bal in de 16-meter kreeg en de doelman passeerde 2-1. De grensrechter vlagde hier nog wel voor buitenspel maar de arbiter keurde de treffer terecht goed. Van de voorsprong kon men echter niet lang genieten want binnen de minuut lag de gelijkmaker er alweer in 2-2. WHV was hier echter niet van onder de indruk en breidde de score al weer snel uit omdat Yorick van de Rakt, op aangeven van de goed spelende Gino Bosch, snoeihard binnenkant paal de 3-2 maakte. Uiteindelijk stond het met rust 5-2 door een rake kopbal van Thijs Lunenburg (op aangeven van Ramon Kezer) en een door hem benutte strafschop.

De 2e helft was nog maar amper begonnen of ook Milsbeek kreeg een strafschop die hoog in het doel werd geschoten 5-3. De bezoekers dachten de wedstrijd hiermee spannend te maken maar niet veel later kreeg WHV een terechte strafschop. Yorick van de Rakt werd op snelheid gevloerd en Thijs Lunenburg maakte zijn 4e van de wedstrijd vanaf 11-meter. Uiteindelijk scoorde Milsbeek nog eenmaal tegen vanwege slecht opbouwen aan de zijde van WHV en eindigde de wedstrijd vroegtijdig in 6-4.

Aankomende zondag speelt WHV een thuiswedstrijd tegen VCO, die afgelopen zondag met 0-3 verloren van HVV Helmond.