Scheidsrechter

G. van Mil

Accommodatie

Onbekend

Als laatste voorbereidingswedstrijd voor de hervatting van de competitie op 20 januari speelde WHV een oefenwedstrijd tegen de koploper van de 5e klasse C. Uiteindelijk eindigde de gelijkopgaande wedstrijd in 2-3 en gingen de Ollanders er met de winst vandoor.

Op een nat en glad veld nam de thuisploeg het initiatief en creëerde de beste kansen. Zo was Niels van der Wielen uit een corner twee keer dicht bij de openingstreffer en stond hij uiteindelijk ook aan de basis van de 1-0. Een hard schot van de rechtsback werd gepareerd door de doelman Tom Wouters en in de rebound schoot Roel Lunenburg hard raak. Zo'n 10 minuten later kwam de ploeg van trainer Bas van Engelen uit het niets op 1-1. Een houdbare vrije trap werd door Vince Somers niet goed verwerkt en spits Steven van Dijke was alert en tikte van dichtbij de gelijkmaker binnen. Ollandia bleef loeren en strafte uiteindelijk een slordigheid van WHV af. Stefan van Ervan kon daardoor alleen op de doelman af en maakte geen fout 1-2 ruststand.

In de 2e helft ging het spel gelijk op en kregen beide ploegen mogelijkheden. De bezoekers gingen hier echter slordig mee om, maar kwamen uiteindelijk wel op 1-3 door een afstandsschot van Steven van Dijke. WHV bleef in een goede afloop geloven en kwam via een schot van Gino Bosch bijna dichterbij, zijn inzet spatte op de lat uiteen. Niet veel later kwam de aansluitingstreffer uit een hoekschop van Ramon Kezer die door Thijs Lunenburg werd ingekopt. In eerste instantie haalde Ruud van Driel de inzet van de lijn maar in de rebound werkte Lunenburg alsnog binnen. Dit bleek uiteindelijk ook de laatste treffer te zijn en daarmee trok Ollandia aan het langste eind en won met 2-3.

Aankomende zondag hervat WHV de competitie uit bij concurrent Nederwetten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!