Assist: Ivo Kanters

B-junioren zaterdag, B1, 3e klasse 103

5 december 2015 12:30

Afgelopen zaterdag 5 december speelden WHV B1 tegen top B2

Het start signaal klonk om half 1 Top. moest de wedstrijd winnen om kampioen te worden. Daarom gingen ze meteen op jacht naar een doelpunt. In de eerste aanval kwam de bal al op de paal maar naar  5 minuten viel toch de 1-0 voor Top. Het zag er naar uit dat Top kampioen ging worden maar een gemakkelijke wedstrijd werd het toch niet. WHV ging op jacht naar de gelijkmaker  WHV en Top kregen alle bij kansen echter werd er in de 1ste helft niet meer gescoord. Allebei de teams kwamen zelf verzekerd de kleedkamer uit. Na ruim 67 minuten wist Top het doel weer te vinden na een uittrap van Vince die in de voeten van een speler van Top belanden en schoot toen over Vince in de goal. Toen dacht Top dat ze het kampioenschap binnen hadden en gingen wat rustiger aan doen en kreeg WHV meer kansen maar na vele pogingen viel er toen toch een goal voor WHV. Want na 72 minuten wist bas het doel te vinden na een pas van ivo, Bas schoot de bal op de kruising en in de rebound wist bas het net wel te raken met een bal in de kruising. Toen kreeg WHV weer hoop en gingen ze wederom op zoek naar de gelijk maker. En daarom zetten ze alles op alles om dat waar te maken maar naavele pogingen klonk toch het eind signaal en was top kampioen met een 2-1 overwinning.