Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

In een wedstrijd waarin HBV kampioen ging worden, kon WHV het ook niet moeilijk maken. Doordat HBV op doelsado 30 goals voor stond op de nummer twee, was de wedstrijd een formaliteit voor het kampioenschap van HBV in de 5e klasse.

Desalniettemin wilde HBV voor eigen publiek in Beers laten zien dat ze de terechte kampioen zijn. Dat lieten ze ook zien in een wedstrijd met eenrichtingsverkeer naar het doel van WHV. De einduitslag bleef bij 5-0 voor HBV. Regio topscoorder Jeroen Bardoel, met totaal 35 doelpunten dit seizoen, maakte de eerste 3 doelpunten. Dit zorgde ook voor een 3-0 ruststand.

Na rust werd er direct de 4-0 gemaakt, waarna HBV de zege binnen had. WHV kon in de tweede helft alleen via invaller Siebe Bosch gevaarlijk zijn voor het doel van HBV. Uiteindelijk maakte HBV nog de 5-0, waarna het feest voor hen kon beginnen.